Una Carns Torrent renovada

Per innovar cal arriscar. Tot i que l’experiència sempre suma, les idees fresques i noves que aporta una mirada externa poden revitalitzar un negoci i donar-li un impuls molts cops necessari. Després de 50 anys, Carns Torrent comença una nova etapa. La nova generació que ha agafat les regnes de l’empresa arribem amb la voluntat de donar un gir a l’essència que va portar el negoci on és ara. Som la Margarita i el Miquel Puig Arderiu i comencem aquesta nova etapa amb il·lusió i ganes de consolidar un projecte amb tant de nom. Un nucli marcat per la tradició i el saber fer de tants anys s’ha de combinar amb la innovació necessària per adaptar-nos als nous temps. Som una Carns Torrents renovada.

Així doncs, hem emprès aquesta aventura amb ganes de fer nostre un projecte que ha sabut evolucionar al llarg de cinc dècades. Volem evolucionar més. I per fer-ho, hem creat una nova identitat corporativa, amb la qual volem mantenir-nos a l’imaginari dels clients i introduir-nos a nous públics. Hem considerat adequat mantenir una marca ja interioritzada per a molts, fet pel qual hem conservat el nom de Carns Torrent. La tradició familiar ens ha fet conèixer de ben a prop el sector carni, on hem absorbit una filosofia familiar amb processos molt ben cuidats. Els anys d’experiència ens han portat a aterrar a Carns Torrent amb ganes d’aportar la nostra visió i també d’aprendre: volem que es produeixi un intercanvi de coneixements entre nosaltres i una empresa amb història.

Però sobretot volem convertir el negoci en una empresa que s’adapta al client. El camí que explorarem en aquesta nova etapa és un de modernització. L’objectiu principal que tenim és respondre a les necessitats canviants de l’usuari, que no són les mateixes que fa dues dècades. Enfortir els canals de venda en línia n’és un exemple: la manca de temps i un ritme de vida accelerat, als quals se’ls ha d’afegir la situació sanitària, fan que cada vegada siguin més les persones que opten per aquest tipus d’encàrrecs. En aquest sentit, el nou servei de comandes per WhatsApp facilita les compres. Així doncs, amb la voluntat de fer evolucionar Carns Torrent i posicionar les nostres botigues com a lloc de referència en el sector, ja hem començat a introduir novetats pensades especialment per fer l’experiència de compra més senzilla i satisfactòria.

Els primers canvis 

La nostra imatge corporativa ha canviat. Fer-nos nostre un projecte que fa tants anys que està en marxa ha estat la nostra voluntat des que vam decidir començar aquesta aventura. És per això que totes les nostres botigues compten ara amb uns rètols amb una imatge unificada i moderna. A cada establiment, un nou cartell dóna la benvinguda als clients amb l’ús del blanc i el negre com a colors principals de la marca. El nostre catàleg compta ara amb nous productes, tant de carn fresca com d’elaborats, una aposta per adaptar-nos a la tendència de cuinar menys per falta de temps de les persones joves. Davant un augment de les persones diagnosticades amb al·lèrgies i intoleràncies, també hem introduït una gamma de productes elaborats sense gluten, amb arrebossats a base de productes aptes per a persones celíaques.

La imatge corporativa que hem adoptat ens ha permès reforçar la nostra presència a internet de manera unificada amb el món físic. Una pàgina web nova és la nostra carta de presentació per a aquells que encara no ens coneixen i el nostre aparador per als nostres clients més fidels. T’hi expliquem la història de Carns Torrent i la nova direcció que ha pres des del 2020. Una part important d’aquesta campanya de màrqueting per explicar al món qui som i com evoluciona el nostre negoci la conformen les xarxes socials.

Peu publicitari a les Franqueses del Vallès.

La imatge corporativa estrenada el 2020 ens apropa al consumidor a través dels nostres perfils a Facebook i Instagram. Intentem mostrar als nostres seguidors el que no es veu a les botigues. Volem que puguin conèixer la part més humana de Carns Torrents: els treballadors que fan possible el dia a dia de l’empresa. Però això no és tot… Les nostres noves bosses isotèrmiques personalitzades amb el logotip de l’empresa acompanyen els usuaris per facilitar la compra i el transport del producte fresc. Estan disponibles als establiments. D’aquesta manera, la identitat corporativa de Carns Torrent també és dels nostres clients.

T'ha agradat aquest post?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
carns-torrent-cocinando
Fent
Xup xup!

Contacta’ns a través de Whatsapp!