Ampliem l’atenció personalitzada als nostres clients amb un servei d’assessorament i comandes per WhatsApp

Una de les conseqüències dels efectes de la pandèmia de Covid-19 es reflecteix en els canvis d’hàbits de compra de molts consumidors.

Les compres a distància, ja sigui per internet o per telèfon, s’han normalitzat en tots els sectors, fins i tot en els menys habituals fins ara, com el de l’alimentació perible. Per suposat, això inclou també la venda de carn, tant fresca com en plats preparats.

Molta gent que mai s’havia plantejat comprar des de casa, ara ho fa per tal d’evitar les aglomeracions en els establiments comercials i, d’aquesta manera, també facilitar la feina als professionals, en un moment en què les precaucions sanitàries i d’higiene han de ser màximes.

La pandèmia té efectes globals, i, per mirar de contenir-los, cal modificar alguns hàbits. Per exemple, el comerç de proximitat i el consum de productes locals són bones pràctiques perquè eviten l’excés de mobilitat que afavoreix l’expansió dels virus.

Ens adaptem a la nova situació

A Carns Torrent estem fent molts esforços per adaptar-nos a la nova situació. El primer i principal és garantir la màxima qualitat del producte a la venda en les nostres botigues. Fem el seguiment en origen tant de la carn de què ens proveïm com dels menjars preparats que t’oferim, i ens assegurem que la seva manipulació es dugui a terme amb totes les condicions de seguretat sanitària.

Amb l’objectiu de proporcionar la millor informació prèvia als nostres clients, hem renovat la pàgina web, on trobareu tots els nostres productes i informació detallada de les nostres botigues ubicades al Vallès Occidental i a l’Oriental. Avui dia, la comunicació, clara i directa, és fonamental, i el primer canal de consulta per a qualsevol consumidor és Internet.

Apostem pel comerç de proximitat i, per tant, també volem oferir un servei personalitzat, no només a cada botiga, sinó també a distància. És per això que, a banda de la possibilitat de contactar-hi a través del telèfon, hem posat en marxa un canal de WhatsApp, on pots fer qualsevol consulta relacionada amb les nostres especialitats càrnies i realitzar les comandes que necessitis.

El WhatsApp és el mitjà de comunicació més immediat, el més utilitzat arreu del món, que ens permet resoldre dubtes i assessorar en temps real de la manera més còmoda possible.

Un cop feta la comanda, l’equip professional de la botiga més propera l’enllesteix, i el client pot passar a recollir-la en el moment que li vagi millor, sense haver d’esperar-se.

Assessorament personalitzat presencial i a distància

A Carns Torrent ens apassiona el contacte proper amb els nostres clients. La nostra raó de ser és poder assessorar de forma personalitzada, en funció de cada necessitat. Seguim oferint aquesta atenció propera de forma presencial, adoptant totes les mesures de prevenció sanitària a les nostres botigues. Ara, però, ampliem les vies de comunicació mitjançant el servei de WhatsApp, per tal de donar resposta a la nova situació mantenint la màxima qualitat.

Et convidem a conèixer totes les possibilitat que t’oferim a través de la nostra pàgina web.

T'ha agradat aquest post?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
carns-torrent-cocinando
Fent
Xup xup!

Contacta’ns a través de Whatsapp!