CARNS TORRENT I BONET

Qui som

Els orígens

CARNS TORRENT I BONET, SL és el resultat de l'esforç de tres generacions de la família Torrent per oferir productes carnis de qualitat a un preu competitiu.

Els orígens de l'empresa es remunten al 1953, quan els avis Torrent (en Llorenç i la Papeta) van obrir una petita botiga de queviures a Palou, un barri rural dels afores de Granollers, en la que venien productes al detall d'elaboració pròpia. Al cap d'uns anys, gràcies a l'esforç i al seu esperit de millora, van traslladar la botiga a Granollers, al carrer Roger de Flor, on van poder arribar a un públic més ampli.

Expansió per la comarca

El projecte va rebre un impuls important al finals dels vuitanta. En aquesta època, gràcies a l'experiència del Josep Torrent i a l'entrada en el negoci dels seus dos fills, el Llorenç i l'Albert, s'inauguren vuit botigues al Vallès Oriental, sis de les quals amb sistema d'autoservei.

El negoci va continuar creixent i el 1999 es va constituir la societat actual, CARNS TORRENT I BONET, SL.

Inauguració de la nova planta

Vuit anys més tard, el 2007, l'empresa inaugura una nova etapa amb la posada en marxa de l'actual centre d'elaboració, emmagatzematge i especejament a l'Ametlla del Vallès. El centre compta amb unes instal·lacions de 2000 m2 equipades amb tecnologia d'última generació, i ha suposat per a l'empresa un salt important pel que fa a la capacitat de producció i a la qualitat final del producte.

Carns Torrent i Bonet SL - C/ Mas Dorca nº 13 - Pol. Ind. Ametlla Park - 08480 L'Ametlla del Vallès - Tel. 93 861 51 22 - Fax 93 846 79 27